JUNGacademie Nederland
                                                                                          OPLEIDING TOT DIEPTETHERAPEUT volgens Carl G. Jung  

                                                          

 

    JUNGacademie   Colleges   

 

Zondag 7 oktober 2018  12.00 - 16.00 uur

Relatie als spirituele uitdaging

 door Christina Moormann

Tijdens dit college wordt juist de tegenoverliggende zijde van relatieproblematiek benaderd. Welke kansen en nieuwe inzichten over de betrokkenen en de relatie liggen verscholen achter de problemen? Wat zijn de praktische en spirituele behoeften van ieder individu? Wat zijn de verlangens en wat de spirituele groeimogelijkheden? Aan bod komen thema’s als autonomie, afweermechanismen, depressie, eenzaamheid, midlife-crisis en verliefd worden op een ander. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk wordt het voor de luisteraar voelbaar en herkenbaar hoe het mogelijk is om in een relatie te komen tot zelfinzicht en een gezamenlijk bevredigend en gelukkig leven. Tijdens de colleges wordt de mogelijkheid geboden om vragen te stellen en een dialoog aan te gaan.

Meer achtergrondinformatie is te vinden op de website: www.moormann-psypraktijk.nl  onder het kopje ‘relatie’ waar verschillende te downloaden artikelen staan en in het boek: ‘Relatie als spirituele uitdaging’.

 

Christina Moormann begeleidt vanuit de analytische psychologie individuen en paren. Uitgangspunt in haar therapeutisch werk is de zoektocht naar het authentieke zelf met zelfrealisatie als doel. Ze heeft op verschillende instituten college gegeven aan studenten en psychologen. Daarnaast schrijft zij regelmatig voor het tijdschrift Prana/Mantra. In 1999 publiceerde ze: ‘Doodgaan maar niet sterven’, in 2003: ‘Bevrijding. Innerlijke weg van een aids-patiënt’ en in 2014: ‘Relatie als spirituele uitdaging’.
Meer info en artikelen van haar hand zijn te vinden op: www.moormann-psypraktijk.nl


Entree: 35 euro (JAN studenten tarief: 25 euro)

Locatie: Brouwersgracht 270A, Amsterdam 

Hier aanmelden