JUNGacademie Nederland    
Opleiding tot Dieptetherapeut volgens C.G. Jung

    JUNGacademie   Colleges   

 

Zondag  10 november 2019 

12:00 - 16:00 uur

Entree: 35 euro/JAN studenten: 25 euro

Locatie: Brouwersgracht 270A, Amsterdam 

Accreditatie JVATN voor 4 punten

Ceres: de volledige levenscyclus van vrouw

door Faye Blake

We kennen de mythe van Demeter en Persephone. Demeter of Ceres is het archetype van de gerijpte wijze vrouw. Faye zal ons nog meer in contact brengen met dit archetype en laten zien hoe ze op dit moment een belangrijke rol in de wereld en in onze psyché speelt
Demeter of Ceres is een Godin die heerst over natuurlijke cycli, democratie, landbouw en graan. Haar rol als docent in de mythologie kan ons laten zien hoe we dit oude vrouwelijke archetype kunnen ontwikkelen en hoe ze kan bijdragen aan het creëren van overvloed. Ceres is een krachtige godin die het leven voedt, maar ook bedreigt als haar pad wordt gekruist. Ze kan ons helpen bij onze overgangsrituelen en onze transformatie. Als je in harmonie met haar kan zijn, kun je op het juiste moment loslaten en een nieuwe fase binnenstappen. Ze laat ons zien hoe we gracieus en vruchtbaar oud kunnen worden. Als het archetype van de Schoonmoeder, kan ze ons ook informatie geven over familie en schoonfamilie. In 2006 werd Ceres opgewaardeerd tot dwergplaneet en staat nu gelijk aan Pluto.
In deze workshop bespreken we de classificatie en de mythologie van Ceres. We gaan dieper in op haar betekenis. Ook zal Faye bekijken hoe Ceres in jouw horoscoop uitwerkt, daarom vragen we jou bij aanmelding ook je geboortedatum, en als je dat weet -tijd en -plaats op te geven. Met casestudies en voorbeelden krijgen we inzicht in wat Ceres nu van ons vraagt, zowel op persoonlijk vlak als in de wereld. 


Faye Blake heeft meer dan 25 jaar ervaring als professionele astroloog en therapeut in haar privépraktijk en als business consultant binnen organisaties. Haar benadering is psychologisch, met een praktische, resultaatgerichte focus. Faye is ook innerlijk-kind en regressie therapeute. Zij studeerde in Nieuw-Zeeland (haar geboorteland), Engeland, Zwitserland en Nederland, waar ze nu woont en de Amsterdam School of Astrology bestiert. Faye heeft haar universitaire studie - Master of Arts in Cultural Astronomy and Astrology in de Bath Spa Universiteit in Engeland - in 2004 afgerond.
Faye geeft regelmatig lezingen en workshops in binnen- en buitenland.
Voor haar boeken zie: https://www.fayeblake.nl/faye_blake_books/
Haar website www.juxtaposition.nl toont het werk in haar bedrijf.
Meer informatie over haar Faye is te vinden op: www.fayeblake.nl
Voor persoonlijke consulten zie www.teaandsympathy.nl

Entree: 35 euro (JAN studenten tarief: 25 euro)

Locatie: Brouwersgracht 270A, Amsterdam 

Klik hier voor aanmelding graag je je geboortedatum, en als je dat weet -tijd en -plaats opgeven. of mail naar info@JUNGacademie.nl


 
E-mailen
Bellen