JUNGacademie Nederland    
Opleiding tot Dieptetherapeut volgens C.G. Jung

Werken met dromen: "de Rode draad"

door Zelda Hall

 

3 Zondag middagen:

15 september 2019
29 september 2019
13 oktober     2019 

Totale prijs: 320 euro 

Tijd: 12.00 - 16.00

Locatie: Brouwergracht 270 A - 1013 HG Amsterdam

Accreditatie JVATN voor 12 punten

Aanmelden klik hier of mail naar info@JUNGacademie.nl

Zelda zal een serie van drie workshops geven waarvan de rode draad zal zijn het verankeren in het lichaam van de kennis van de ziel.

Ze zal gebruik maken van het ‘dreambody’ concept van Arnold Mindell. Er wordt gewerkt met hoe dromen zich in het lichaam manifesteren in de vorm van ziekte en symptomen. Ook zullen we kijken hoe dezelfde thema’s of fenomenen voorkomen in alle aspecten van ons leven zoals relaties en ons geloofssysteem over onszelf en de wereld. Zo komen we erachter wat onze ‘levensmythe’  is; ons verhaal van de ziel. En hoe alles wat er gebeurt ons daartoe uit kan nodigen om meer ons-Zelf te worden.

Zelda zal iedere keer een  informatief introductie geven.  Dan heeft iedereen de kans om zelf te experimenteren met een oefening. Er is dan tijd voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen.


Zelda Hall is psychologe en therapeute met meer dan vijf en dertig jaar ervaring in het werken met individuen en groepen om begeleiding te bieden op het pad van de ziel.  Ze heeft jaren lang met Arnold Mindell en collega’s gestudeerd.
Ze is ook geïnspireerde o.a. door het werk van Caroline Myss en James Hillman.
Ze heeft een praktijk in Amsterdam en geeft regelmatig lezingen en workshops. Zelda is ook gast docent counselling psychology geweest in Trinity College Dublin en docent geweest  in Transpersoonlijk Therapie en Counselling in het MSc programma Consciousness Spirituality and Transpersonal Psychology van de Alef Trust.
In haar werk met groepen is Zelda bekend om haar humor, warmte, en respect voor grenzen.


Om artikelen van Zelda (in het Engels) te lezen kijk op http://www.zeldahall.com/articles/

 
E-mailen
Bellen