JUNGacademie Nederland    
Opleiding tot Jungian Analyst volgens C.G. Jung

 JUNGacademie   Colleges   

Maria Magdalena, poort naar de nieuwe tijd

Door: Dr. Annine van der Meer

Zondag 7 april 2024 

12:00 - 16:00 uur

Entree: 65 euro/JAN studenten € 50 (kortingscode via de les)

Locatie: Brouwersgracht 270A, Amsterdam 

Geaccrediteerd door GRO/CAT

 

 

Koop hier uw Ticket


Verkoop tickets gaat via Go-tickets

Annine zal op haar eigen bevlogen manier beschrijven hoe de ascensie (opstijging naar een hogere dimensie of bewustzijn) van Maria Magdalena volgens verscheidene bronnen in zijn werk ging. Hoe zij door verschillende dimensies ging om ten slotte in “de volheid van het licht” te komen. Deze weg, aldus Annine, is niet zoals we vroeger dachten aan slechts een handjevol ingewijden voorbehouden, maar is in deze nieuwe tijd voor ons allemaal te begaan.

Deze nieuwe feiten omtrent Maria Magdalena als voorganger en inwijder van ons als mens, zijn gebaseerd op zowel op historische bronnen, zoals het door Maria Magdalena zelf geschreven Evangelie van de Geliefde Metgezellin, als op gechannelde bronnen en ooggetuigenverslagen uit regressies.

De lezing gaat over haar nieuwste boek "Maria Magdalena Poort naar de Nieuwe Tijd" welke deel twee is van de Maria Magdalena serie en een vervolg op "Maria Magdalena Ontsluierd", waarover ze vorig jaar een JUNGacademie college heeft gegeven.

Zie hier voor een overzicht van al haar boeken: www.pansophia-press.nl


Dr. Annine van der Meer is historicus, theoloog en symbooldeskundige. Zij was de laatste en enige vrouwelijke student die haar doctorale thesis schreef onder de begeleiding van prof dr. Gilles Quispel. Zij heeft een aantal gezaghebbende boeken op haar naam staan over de verborgen geschiedenis van het vrouwelijke en de vrouwen én hun vergeten bijdrage aan evolutie en beschaving. Onder His-Story delft zij Her-Story op ten einde Our-Story te schrijven. Waar nodig, vult zij het gevestigde vrouw- en mensbeeld aan om gelijkwaardigheid, harmonie, balans en vrede voor de wereld te bereiken. In 2008 richtte zij de stichting Pansophia op als school van Wijsheid in de 21eeeuw, een school die bewustwording, spiritualiteit en de kracht van vrouwen verbindt, een school die zij leidde tot 2018. In 2015 startte zij haar eigen uitgeverij Pansophia Press. Annine is zowel nationaal als internationaal een veelgevraagd spreker. Zij geeft wereldwijd lezingen die het gehele terrein van vrouwenstudies op een geïntegreerde en interdisciplinaire wijze omvatten.


AGENDA
HOME
 
E-mailen
Bellen